Jukka Poika on suomenkielisen reggaen tunnetuin ja menestynein nimi. Hän aloitti päätoimisen artistinuransa jo vuonna 2000, mutta tuli suuren yleisön tietoisuuteen alkaen vuodesta 2010 mm.  jättihiteillään "Kylmästä lämpimään", "Mielihyvää", "Älä tyri" ja "Silkkii". 


2014 Jukka  julkaisi vähemmän iskelmällisen, osin itse tuotetun levyn "Elämäntyyli", jonka myötä arveltiin hänen jo siirtyneen takaisin marginaaliin. Uudet Kaiku Recordsin kanssa tehdyt "Viel rakkaus sut löytää", "Paratiisilintu", "Ikivihree", "Souda kesämies", "Papaija" ja "Haituvat" lupaavat kuitenkin jämäkkää paluuta hittirintamalle. Soundissa on yhä reggaen letkeyttä, mutta nyt myös aiempaa enemmän päivän pop-vaikutteita. 


Sivupolkuina Jukka  on käynyt tallaamassa muun muassa Veikko Lavin ja Matti Jurvan kappaleita. Vuonna 2019 hän esiintyi Juha Vainio-konsertissa Kotkan Meripäivillä.


Jukka on tuonut tähän päivään paitsi levytyksiään, myös livekokoonpanoaan, joka koostuu sekä DJ:stä että muusikoista. Tuttu hetkessä eläminen ja arvaamattomatkin käänteet ovat silti tallella ja keikkojen spontaanius on vain jalostunut vuosien mittaan.