Moi!Olen Jukka Poika. Olen artisti. Teen pääasiassa reggae-tyylistä musiikkia suomeksi, mutta mukaan on vuosien varrella mahtunut muitakin tyylilajeja kuin tuo jamaikalainen. Minua pidetään Suomi-reggaen edelläkävijänä, ja toki sitä olenkin.  Aloitin päätoimisen musiikinteon 2000-luvun alussa kokoonpanossa Soul Captain Band. Sen kanssa julkaisimme albumin ”Jokaiselle tulta”, jonka voidaan nähdä olevan ensimmäinen albumini sanoittajana ja laulajana.  Sen jälkeen seikkailin useammassakin eri bändissä ja projektissa kunnes lopulta päädyin sooloartistiksi.


Pitkäsoitto ”Kylmästä lämpimään” ja kokoelma nimeltä Kokoelma ovat myyneet platinaa ja albumi ”Yhdestä puusta” tuplaplatinaa. Isoimpia hittejäni ovat ”Silkkii”,  ”Älä tyri nyt” , "Mielihyvää", "Kylmästä lämpimään" ja "Siideripissis".


Reggaen ohella olen levyttänyt Veikko Lavin kappaleita (2008) ja Matti Jurvan tuotantoa (2013). Vuonna 2013 esiinnyin myös Vain elämää-ohjelmassa ja esitin mukana olleiden artistien kappaleita milloin mihinkin tyyliin.


Keikkoja teen bändin kanssa sekä vaihtoehtoisesti DJ:n säestyksellä, riippuen esiintymispaikasta ja -tilanteesta. Bändin kokoonpanoon kuuluvat rummut: Joakim Bachmann, foni & lyömäsoittimet: Kana ja dj-taustat Dj Stormy. DJ-pohjaisilla keikoilla musatiskin takana on DJ Stormy.


Levy-yhtiöni on Kaiku Recordings ja keikkoja myy MP-Viihde ja Jukka Poika Musiikki Oy, mutta muissa asioissa voi kääntyä assarini puoleen. Yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-välilehden alta.


Terkuin Jukka

Jukka Poika Musiikki Oy

Phone:  +358405909690

Follow Us

Jukka Poika Webshop

BANK

© Copyright. All Rights Reserved.